Site Overlay

Over ons

Over ons

Art d’Eko Events is specialist in het organiseren van creatieve en duurzame (bedrijfs)evenementen.

Ontdek met Art d’Eko events het onbekende Westland. Zie het Westland door de ogen van haar bewoners. Monster met Art d’Eko Events aan in Elburg op een platbodem. We organiseren een (thema) feest op een bijzondere locatie in Den Haag of bij u in de buurt. We hebben alles in huis zowel mensen, techniek en ideeën om er iets bijzonders van te maken. Hierbij werken we zo duurzaam mogelijk en met biologische streek producten.

Elk event dat Art d’Eko events organiseert is 100% maatwerk en daardoor uniek. Onze opdrachtgevers zijn heel divers. Onze events sluiten aan bij uw doelstellingen en passen binnen uw budget. In overleg met u stellen we het dagprogramma samen. Art d’Eko Events kan gebruik maken van de Vergaderbakfiets en van de BiosBike waardoor u op elke gewenste plek buiten kan vergaderen, eten, ontmoeten en film kijken!.

Bij de Vergaderbakfiets zit de voorzitter letterlijk in het zadel aan het hoofd van de tafel en heeft het stuur in handen. Met de BiosBike kan je op elke gewenste plek (ook midden in het bos) een film kijken.

We werken zo veel mogelijk samen met bedrijven en organisaties met trots u de eigenheid van hun omgeving willen laten zien en dit tot leven brengen, Door hun ogen de streek ervaren maakt het tot iets bijzonders. Zij laten u dingen zien die anders nooit zouden opvallen en geven u een kijkje in hun keuken omdat ze hier trots op zijn. Denk hierbij aan een bezoekje aan de touwslagerij, de hoefsmid, een palingrokerij, een Bio boerderij, een historisch druiven kassencomplex of een rozenkwekerij. De dag sluiten we in stijl af met een maaltijd passend bij de streek. In Elburg met een ‘vleesswiep’ met biologisch vlees van KoKalf en in het Westland met streekproducten uit dit gebied.

Daarnaast bieden we een keur aan creatieve activiteiten aan zoals een workshop schilderen met acryl of aquarel. Bij lekker weer kan dat ook buiten. Bij slecht weer kunt u binnen werken op een geschikte locatie. Het programma kunt u uitbreiden met een (h)eerlijke biologische lunch, borrel en/of diner. Ook een ecologische High Tea / High wine behoort tot de mogelijkheden.

Naast workshops tekenen en schilderen, vilten, glas, kan u ook zelf sieraden maken, beeldhouwen, kunst maken met rest materialen, zelf kapotte apparaten leren repareren, en nog veel meer.

Kom tot rust in de natuur en bezoek een natuurgebied onder leiding van de boswachter. Hij of zij kent dit gebied als geen ander en laat de bijzonderheden graag zien.

We beschikken over een eigen multifunctionele ruimte. Deze ligt centraal in de Haagse wijk Mariahoeve en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor de deur kan je gratis parkeren. We hebben alles in huis ook qua techniek zoals een beamer, scherm en meer om u ook technisch te faciliteren.

Ons aanbod is breed en divers. Mocht u zelf een idee hebben, dat u niet op deze site tegen komt, dan maken we dit graag voor u mogelijk. Flexibiliteit is onze specialiteit. U en uw wensen staan centraal bij onze events. Bij ons krijgt u het VIP gevoel doordat wij het gewone zo goed mogelijk doen en hierbij oog hebben voor de details.

Bel 06-4475 8897 en bespreek met ons de mogelijkheden.