Site Overlay

Over ons

Over ons

Art d’Eko Events is specialist in het organiseren van creatieve en duurzame (bedrijfs)evenementen.

Ontdek met Art d’Eko events het onbekende Westland. Zie het Westland door de ogen van haar bewoners. Monster met Art d’Eko Events aan in Elburg op een platbodem. We organiseren een (thema) feest op een bijzondere locatie in Den Haag of bij u in de buurt. We hebben alles in huis zowel mensen, techniek en ideeën om er iets bijzonders van te maken. Hierbij werken we zoveel mogelijk duurzaam en met biologische producten.

Elk event dat Art d’Eko events organiseert is 100% maatwerk en daardoor uniek. Onze opdrachtgevers zijn heel divers. Onze events sluiten aan bij uw doelstellingen en passen altijd binnen uw budget. In overleg stellen we een passend programma samen. We hebben de vergaderbakfiets en een bioscoop bakfiets waardoor u op elke gewenste plek buiten kan vergaderen. De voorzitter zit hierbij letterlijk in het zadel aan het hoofd. De Bioscoop bakfiets kan ook overal zelfstandig staan omdat deze met accu’s werkt.

We werken zo veel mogelijk samen met bedrijven en organisaties die de eigenheid van een streek tot leven brengen zodat u door hun ogen een streek kan ervaren. Zij laten u dingen zien die je anders nooit zou zien en geven u een kijkje in hun keuken omdat ze hier trots op zijn. denk hierbij aan een bezoekje aan de touwslagerij, de hoefsmid, een palingrokerij, een historisch druivenkas complex of een rozenkwekerij. De dag sluiten we in stijl af met een maaltijd passend bij de streek. In Elburg met een ‘vleesswiep’ met biologisch vlees van KoKalf en in het Westland met streekproducten uit dit gebied.

Daarnaast bieden we een keur aan creatieve workshops aan zoals schilderen met acryl of aquarel. Bij lekker weer kan dat ook buiten. Bij slecht weer kunt u binnen werken op een geschikte locatie. Ook deze dag kunt u uitbreiden met een heerlijke biologische lunch, borrel en/of diner. Ook een ecologische High Tea / High wine behoort tot de mogelijkheden.

Naast workshops tekenen en schilderen, vilten, glas, kan u ook zelf sieraden maken, beeldhouwen, kunst maken met rest materialen, zelf kapotte apparaten leren repareren, en nog veel meer.

Kom tot rust in de natuur en bezoek een natuurgebied onder leiding van de boswachter. Hij of zij kent dit gebied als geen ander en laat de bijzonderheden graag zien.

We beschikken over een eigen multifunctionele ruimtes. Wij hebben een theaterzaal waar je met max. 120 personen kan zitten in theater opstelling. We hebben verschillende workshop ruimtes waarbij de groep verdeeld wordt over de verschillende ateliers. We hebben ook ruimtes die geschikt zijn voor kleinere bijeenkomsten. We hebben alles in huis ook qua techniek zoals een beamer, scherm, vergadermicrofoons en meer om u ook technisch te faciliteren.

Ons aanbod is breed en divers. Mocht u zelf een idee hebben, dat u niet op deze site tegen komt, dan maken we dit graag voor u mogelijk. Flexibiliteit is onze specialiteit. U en uw wensen staan centraal bij onze events. Bij ons krijgt u het VIP gevoel doordat wij het gewone zo goed mogelijk doen en hierbij oog hebben voor de details.

Bel 06-4475 8897 en bespreek met ons de mogelijkheden.