Site Overlay

Partytime

Partytime

Art d’Eko Events organiseert (thema) bijeenkomsten en feesten op bijzondere locaties in Den Haag maar ook daar buiten. Uw wensen en ideeën verwerken we in het event, passend binnen uw budget gaan wij aan de slag.

We werken zo veel mogelijk met biologische, ecologische en duurzaam geproduceerde lokale producten, diensten en dienstverleners. Daarnaast zijn veel materialen die we gebruiken voor bijvoorbeeld de aankleding een event zoveel mogelijk gerecycled of recyclebaar.

Samen ontwerpen we een op maat gemaakt event. We kunnen alles wat u wenst voor u verzorgen, regelen en uit handen nemen, zodat u gewoon kan genieten.

Wilt u een opmaat gemaakte show die aansluit op het thema van de dag, ook dat kan.  Zodat uw dag een geheel eigen karakter krijgt. Dit hoeft echt niet duur te zijn. Wat dacht u van stand-up comedy, een poppentheater of iets geheel anders die speciaal voor u op een herkenbare manier situaties naspeelt en met humor, interactief aan de kaak stelt?

We hebben geen vaste contracten met cateraars. Wilt u een Foodtruck voor de deur die bijzonder lekkere hapjes maakt? evt. in combinatie met een cateraar… alles kan. Ook met dieetwensen houden we rekening.

U bent het stalend middelpunt op uw event zodat u op de dag zelf alleen uw gasten hoeft te verwelkomen en kan genieten van de dag.


Foto impressie Partytime