Site Overlay

Partytime

Partytime

Art d’Eko Events organiseert (thema) feesten op een bijzondere locaties zowel in Den Haag als daar buiten. Hierbij is alles mogelijk. Uw wensen verwerken we in het feest. Wilt u een kleurrijk feest in ‘Caribische’ sfeer, een sprookje van 1001 nacht of liever 100% NL, alles is mogelijk.  Een live band, een buffet, een overheerlijke BBQ… uw droomfeest maken wij waar. Met speciale dieetwensen zoals koemelkvrij, suikervrij en nog heel veel meer kunnen we rekening houden. Alles wat we leveren is biologisch en duurzaam geproduceerd, met respect voor mens en natuur. Dus wilt u buiten helemaal uit uw dak gaan, zonder dat de buren er last van hebben, regelen wij een ‘silent DJ’.

We hebben verder alles in huis kwa techniek om uw wensen ook op die manier te faciliteren.

Samen met u maken we er een op maat gemaakt feest van. We kunnen alles voor u verzorgen, regelen en uit handen nemen, zodat u gewoon kan genieten.

Wilt u een opmaat gemaakte voorstelling van een kunstenaar speciaal op u geschreven, ook dat kan. Samen met u selecteren we een geschikt artiest die uw dag een bijzonder karakter geeft. Dit hoeft echt niet duur te zijn. Stand-up comedy, een poppenspeler die op heel herkenbare manier werksituaties naspeelt en met humor aan de kaak stelt? of iets heel anders… alles kan.

Wij vergeten we de vegetariërs en andere dieet wensen natuurlijk niet. Ook voor hen wordt het een geslaagde dag. We werken met voorgegaard vlees zodat u zeker weet dat het vlees gaar is. Ook aan (kleine) kinderen is gedacht door voor hen een kindertafel in te richten waar ze naar hartenlust kunnen knutselen, tekenen of anders zins bezig zijn, onder leiding van een kunstenaar.

Al u eigen wensen en ideeën verwerken we in de dag zodat het een dag is om nooit te vergeten. We kunnen ook het ontwerpen en drukken van de uitnodigen voor u verzorgen en nog heel veel eer voor u uit handen nemen zodat u op de dag zelf alleen uw gasten hoeft te verwelkomen en kan genieten van de dag.


Fotoimpressie Partytime