Site Overlay

Partytime

Partytime

Art d’Eko Events organiseert (thema) bijeenkomsten en feesten op bijzondere locaties in Den Haag maar ook daar buiten. Uw wensen en ideeën verwerken we in het event, passend binnen uw budget gaan wij aan de slag.

We werken zo veel mogelijk met biologisch, ecologische en duurzame lokaal  geproduceerde producten en diensten, daarnaast zijn veel materialen die we gebruiken voor de aankleding van het event zoveel mogelijk gerecycled of recyclebaar.

Samen met u ontwerpen we een op maat gemaakt event. We kunnen alles wat u wenst voor u verzorgen, regelen en uit handen nemen, zodat u gewoon kan genieten.

Wilt u een opmaat gemaakte show die aansluit op het thema van de dag, ook dat kan. Samen met u selecteren we een geschikt artiest die uw dag een bijzonder karakter geeft. Dit hoeft echt niet duur te zijn. Wat dacht u van stand-up comedy of van een poppenspeler die op heel herkenbare manier situaties naspeelt en met humor aan de kaak stelt?

We werken niet samen met een vast cateraar waardoor ook op dit vlak heel veel mogelijk is. Wilt u een Foodtruck voor de deur die bijzonder lekkere hapjes maakt? in combinatie met een cateraar… alles kan. Ook met dieetwensen houden we rekening.

Wij nemen u alle zorgen uit handen zodat u op de dag zelf alleen uw gasten hoeft te verwelkomen en kan genieten van de dag.


Foto impressie Partytime