Site Overlay

Bedrijfsuitje Den Haag

Een duurzaam bedrijfsevent in of om Den Haag

Art d’Eko Events is de specialist voor duurzame bedrijfsuitjes in Den Haag en regio Haaglanden. Onze basis ligt in de wijk Mariahoeve en in stadsdeel Haagse Hout. Wilt u iets organiseren in of rondom Den Haag en u hebt handjes nodig om dit te doen? schroom niet en bel. We hebben een groot netwerk en kunnen daardoor veel mogelijk maken. 

Naast events in en om Den Haag organiseren we ook Ervaar Elburg, Het Wilde  Westland of stellen we op verzoek een arrengement voor u samen. Bij Art d’Eko Evenst zijn alle uitjes maatwerk. Hierdoor is elke event uniek.

Na een intake gesprek gaan we voor u aan de slag. Daarbij verwerken we uw ideeën en speciale verzoeken in uw dagje uit.

Art d’Eko organiseert ook begeleide architectuur wandelingen door Den Haag met op verzoek een biologische lunch op locatie in een park. Ook een high tea op locatie behoort tot de mogelijkheden. Op verzoek is het ook mogelijk om deze architectuur route per fiets af te leggen. Uw gids is een zeer ervaren begeleider en zal u op onbekende details wijzen waar ook doorgewinterde Hagenaars en Hagenezen al jaren aan voorbij zijn gelopen.

Ook een bezoek aan Parijs en slapen in een echt kasteel, behoort tot de mogelijkheden. Zeker dit kasteel is een duurzaam beheerd pand waar u zich terug waant in de tijd. U zult hier genieten van de rust. U wordt gewekt met een concert van vogelgeluiden. ‘S nachts is het hier nog echt donker, tenzij de maan schijnt.

Kortom: met Art d’Eko Events heeft u een onvergetelijk bedrijfsuitje in of om Den Haag waar u met genoegen op terug kijkt waarbij duurzaamheid en creativiteit hoog in het vaandel staan.

U kunt Art d’Eko ook bellen om een kinderfeestje, familiefeestje, familiereünie, reünie, bedrijfsfeestje, afdelingsfeestje, afdelingsuitje, bedrijfsfeestje, nieuwjaarsreceptie, kerstfeest, paasfeest, feestelijke bedrijfsopening, opening van een expositie, opening van een winkel of wat dan ook voor iets voor 2 of meer personen te organiseren.

Wil u iets met een kunstenaar zoals een workshop schilderen, workshop fotografie, workshop keramiek, workshop beeldhouwen of een cursus hierin, schroom niet en bel. We kunnen nog heel veel meer creatieve workshops en cursussen organiseren, mede mogelijk maken. Dus schroom niet en bel 06-4475 8897 en informeer naar de mogelijkheden.

Overzicht van onze uitjes:

  1. ErVaar Elburg
  2. Bezoek de Bio boerderij
  3. Ontdek het onbekende Westland 
  4. Partytime
  5. In de voetsporen van de Haagse School 
  6. Verwen je team met een (h)eerlijke High Tea 
  7. Workshop: schilderen met acryl op doek 
  8. Labyrint loop
  9. Het bos in!