Site Overlay

Ontdek het onbekende Westland

Ontdek het onbekende Westland

Kent u het Westland? Leer dit unieke stukje Nederland kennen door de ogen van haar bewoners. Ervaar de passie waarmee de mensen hun producten telen. Met deze tocht door het onbekende Westland, bezoeken we typisch Westlandse plekken zoals de bloemenveiling, een ecologische tuinderij en/of een historische druivenkas complex.

Voor de echt vroege vogels begint het bezoek met een bezoek aan de Bloemenveiling. Neem eens een kijkje in dit bijzonder logistieke centrum voor bloemen en (pot)planten, de trots van het Westland. Zie de karren met bloemen onder de klok doorschieten, de een nog mooier en kleurrijker dan de ander. Daarna vervolgen we onze tocht met een typisch Westlandse veilingschuit. U ontdekt het Westland vanaf het water, een heel bijzondere ervaring. We leggen aan bij een oud druivenkassencomplex uit 1904 waar we  kunnen lunchen in de boomgaard en natuurlijk krijgt u hier een rondleiding van mensen die hier ooit zelf werkten. U komt dingen te weten die u nooit eerder hoorde. Ook kunnen we een tuinderij bezoeken die duurzaam produceert. Deze ondernemers vertellen u graag over hun bedrijf en de producten die zij telen. Deze kunt u natuurlijk proeven, ruiken en ervaren. ErVaar het Westland op een totaal nieuwe manier.

De dag kunnen we in stijl afsluiten met bijvoorbeeld een touwtrek competitie op het strand en borrel plus biologische BBQ. Of gewoon met een borrel aan boord of op het terras… net wat u wilt… Alles kan en is ook mogelijk.

De prijs van deze op maat gemaakte dagtochten is op aanvraag. Deze tocht is geschikt voor groepen tot 50 personen voor grotere groepen zetten we meer boten in. Voor de bedrijfsbezoeken zijn 50 personen per bedrijf het maximum. Bij groter groepen zetten we meer bedrijven in om te bezoeken en varen we verschillende routes. Iedereen krijgt indien gewenst wel het zelfde te zien maar in een andere volgorde.


Impressie van bedrijfsuitje ‘Ontdek het onbekende Westland’