Site Overlay

Labyrint loop

Labyrint loop

  • Sta je op het punt om een nieuwe fase in je leven in te gaan?
  • Wil je een periode op een bijzondere manier afsluiten?
  • Gaan twee afdelingen samen en wil je samen toewerken naar een nieuwe start?
  • Heb je het gevoel op een kruispunt in je leven te staan en wil je helderheid krijgen in welke weg in te slaan?
Labyrint op het stand uitgezet

Doe dan een labyrint loop. Dit kan zowel buiten als binnen, alleen of met een groep. Buiten is een heel bijzondere ervaring zeker als het begint te schemeren, het labyrint wordt dan uitgezet met kaarsjes en er is live muziek zodat u zich helemaal kan concentreren.We doen deze loop op het strand maar het kan ook in een park bij u in de buurt of in de tuin achter uw pand, als deze hiervoor groot genoeg is.

De lopen die we binnen organiseren, hebben we minimaal een ruimte nodig van 5 bij 5 meter. We hebben twee verschillende labyrinten voor u op een kleed getekend dat we binnen kunnen uitleggen. Zowel binnen als buiten wordt een labyrint loop met muziek omlijst zodat het voor u een bijzonder ervaring is.

Het lopen van een labyrint markeert een over gang naar een nieuwe fase. Je staat bewust stil bij hoe het was en zet daarna letterlijk de eerste stap waarop er nog vele zullen volgen. Een labyrint is al eeuwen oud. Het oudste nog bestaande labyrint is 4000 jaar oud.

labyrint-kathedraal-chatres

Een labyrint heeft ingewikkelde vormen en patronen die veel mensen tot de verbeelding spreken. Niet alleen het patroon als ornament, maar ook als fenomeen om in te dwalen, tot inzicht te komen, of gewoon voor de lol. Een labyrint bestaat uit één lang, slingerend pad naar een bepaald einddoel. Het lopen of volgen van een labyrint heeft meestal een symbolische en voor sommige mensen zelfs een spirituele functie. Daarnaast wordt een labyrint vaak zuiver esthetisch toegepast. Veel kunstenaars hebben zich in de loop der eeuwen door het labyrint laten inspireren.

Je loopt een labyrint niet vanuit de buitenkring systematisch naar de binnenste kring, het centrum, en klaar. Nee, je begint met bijna de middelste ring en volgt dan gewoon de weg. Zoals in je leven, waar je soms met dingen begint en gewoon de weg volgt en ziet wat er komt. Je hoeft in het labyrint nooit te overleggen wat je moet doen, het wijst zich vanzelf. Het pad is al uitgestippeld en dat loop je gewoon af.

Boek nu een labyrint loop en laat u verrassen. De enige voorbereiding voor jou is: helder hebben met welke vraag je het labyrint wilt lopen. Tijdens de loop krijg je hier antwoord op en inzicht in. De rest van de voorbereidingen doen wij voor je.

Vooraf krijgt je een korte instructie en na afloop is er een korte nabespreking over wat je ervaringen zijn. Deze lopen worden begeleid door een zeer ervaren deskundige die dit vele keren gedaan heeft. Tijdens de instructie gaan we in op de geschiedenis van het labyrint en wat het met je kan doen zodat je hierop voorbereid bent.

Kosten: 50 euro per persoon incl. een kopje koffie / thee met wat lekkers. Voor groepen zijn speciale arrangementen mogelijk waarbij deze loop wordt uitgebreid met een High Tea, BIOlogische lunch of een andere aanvullende activiteit. De Labyrint loop is dan de afsluiting van de dag omdat het veel indruk maakt.

Bel ons om je aan te melden, voor groepsarrangementen en nadere informatie.


Impressie van een labyrint loop