Site Overlay

Workshop: schilderen met acryl op doek

Workshop schilderen met acryl

Laat op Bedrijfsuitje.nl weten wat u van de evenementen van Art d’Eko vindt en maak kans op een voucher voor het attentie-uitje: Schilderen. Onder leiding van een beeldend kunstenaar gaat u twee uurtjes aan de slag. U zult verstelt staan van wat u maakt.

U wordt in deze workshop bijgestaan door een kunstenaar. Art d’Eko werkt in deze samen met KunstPost Mariahoeve, hier worden deze workshops gegeven. Het pand aan het Tarwekamp is verwarmd. Alle materialen die u voor deze workshop nodig hebt, zijn beschikbaar. U hoeft zelf niets mee te nemen. Deze workshop is geschikt voor mensen met enige teken ervaring. U krijgt geen les maar kan na een korte introductie meteen aan de slag.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

10.00 uur     Ontvangst met koffie / thee + wat lekkers

10.05 uur     Korte inleiding wie is Art d’Eko Events en wie is KunstPost Mariahoeve

10.10 uur     Korte introductie door de kunstenaar + korte uitleg

10.15 uur     Aan de slag

12.30 uur    Einde

Aan het einde van de workshop kunt u uw werk (nat) mee naar huis nemen. Neem zelf iets van een doosje mee om het werk in te vervoeren.

De kosten van deze workshop zijn 35 euro pp, met voucher van Bedrijfsuitje krijgt u de 2e persoon gratis. Als u een groter werk wilt maken dan 20 bij 30 cm en langer wilt werken dan 2 uur kan dat ook. Een workshop van 4 uur kost 65 euro pp en met voucher krijgt u 50% korting op de tweede persoon. Laat ons in dat geval vooraf weten dat u graag langer wilt werken.

Voor bedrijven is deze workshop ook leuk als teambuildingsactiviteit. U schildert samen met 4 à 5 personen 1 doek. Vooraf kunt u met het groepje een gezamenlijk thema kiezen. U maakt eerst allemaal zelf een schets, hieruit kiest u samen met uw teamleden + de kunstenaar de sterkste punten uit de schetsen en u zet deze over op het doek. Hierna schildert u ieder het eigen gedeelte in.

We hebben dit nu meer malen met verschillende groepen gedaan. De werken die tijdens deze workshops gemaakt zijn, hangen op diverse plekken in het bedrijf. De mensen zijn heel trots op wat ze gemaakt hebben. Na afloop kunt u het werk meteen meenemen. Woont u in Den Haag e.o. dan werken we het werk voor u af zodat u de werken hangklaar afgeleverd krijgt. U ontvangt er naambordjes bij zodat u na jaren nog weet wie uw kunstenaars waren die het werk hebben gemaakt. Als u het werk ophangt ziet er meteen professioneel uit.

Onderstaand wat foto’s van eerdere workshops zodat u een idee hebt wat u kan verwachten.


Impressie van de workshop